TOP 5 upeinta Blogger teemaa


Tässä postauksessa esittelen sinulle mielestäni TOP upeinta Blogger teemaa. Maksullisen Blogger teeman vaihtaminen omaan blogiin piristää niin itseä kuin blogia. Mikä parasta, voit vaihtaa teemaa vaikka kerran vuodessa ja uudistaa blogisi ulkoasun kokonaan.

Nämä teemat on huikeita, joten nämä eivät todellakaan tee satojen eurojen lovea lompakkoosi!

1 | Adele


Tämä on mielestä upea teema ja tätä samaa teemaa olen käyttänyt niin tässä blogissa kuin toisessa opetusblogissanikin. Teema on helppo asentaa (noh, kaikki teemat on helppoja asentaa Bloggeriin) ja sen muokkaus on yksinkertaista.

Ihan samalla tavalla blogin ulkoasu ei ole muokattavissa, kuten olet aikaisemmin tottunut. Joten muistathan tarkistaa teeman mukana tulevat ohjeet, jotta saat sen toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla!

Teema on kauniin yksinkertainen mutta silti siitä saa nopeasti uniikin omilla kuvilla. Teeman mukana tulee myös eri variaatioita, miten mm. ylänavigaatio toimii, miten postaukset esitetään ja millaisia painikkeita voit ottaa käyttöön sivupalkissa. Teeman hinta on vain 4,30 €.

Klikkaamalla kuvaa pääset tutustumaan teemaan tarkemmin.


2 | Camari


Camari on hieman samantyylinen kuin Adele mutta Camari on selkeästi pelkistetympi teema verrattuna Adeleen. Jos siis kaipaat blogiisi Skandinaavista harmoniaa, Camari on sinun teemasi. 

Camarissa ylänavigaatio on ihan sivun ylälaidassa, joka antaa itse postauksille enemmän näkyvyyttä ja tilaa. Somepainikkeet löytyvät myös heti ylhäältä, joten silmä etsiytyy niihin helpommin kuin esimerkiksi alalaidasta. Mahdollisuus on, että tämän teeman avulla lukijat liittyvät seuraamaan sinua somessa aktiivisemmin.

Sekä Adele että Camari teemoihin on mahdollisuus asentaa Instagram feedi blogin alalaitaan. Tämä tuo kivan pienen lisän Bloggerin ilmaisiin teemoihin. Tämänkin teeman hinta on vain 4,30 €. Klikkaamalla kuvaa pääset tutustumaan teemaan lisää ja katsomaan, miltä teema näyttää livenä.


3 | Ashleigh

Ashleigh teema on responsiivinen, mikä tarkoittaa, että se skaalautuu käytettävän laitteen mukaan. Blogi näyttää upealta, tulipa lukija vierailulle tietokoneen tai puhelimen kautta. Tämä on erittäin tärkeää, sillä yli 60 % blogien lukijoista lukee blogeja mobiililaitteella.

Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin yrittää lukea sisältöä, jota täytyy skrollata oikealta vasemmalle vain, jotta tekstin pystyy kunnolla lukemaan. 

Ashleigh teema poikkeaa kahdesta aikaisemmasta siinä, että yksi postaus nostetaan esille kansikuvan muodossa. Tämän jälkeen pystyt esittelemään suosituimmat kategoriat tai tunnisteet (labels), joihin haluat lukijan tutustuvan. Tämä on tärkeää, sillä sinun tehtäväsi bloggaajana on ohjata lukijaa koko ajan eteenpäin. Näyttämällä suosituimpia tunnisteita ja niihin liittyviä postauksia, lukija pääsee nopeasti näkemää, mistä kirjoitat blogissasi. 

Ashleigh-teemaan saat yhdistettyä myös sähköpostilistan keräämisen. Tulojen hankinnan kannalta tämä onkin tärkeää. 

Tämä teema on arvokkaampi, sen hinta on 17,25 €, mikä johtuu responsiivisesta asettelusta. Klikkaamalla kuvaa pääset lukemaan lisää  teemasta ja katsomaan, miltä teema näyttää livenä. 


4 | Felicity

Felicity teema on kauniin yksinkertainen ja harmoninen. Felicityssä pääset esittelemään neljä uusinta postausta sliderin muodossa. Tässä teemassa on erinomaista se, että postauksesta näkyy niin kansikuva, postauksen otsikko sekä tunniste (label), johon se liittyy. 

Myös Felicity teema on responsiivinen ja siihen saadaan yhdistettyä sähköpostilistan kerääminen. Muistathan, että jos keräät sähköpostilistaa, blogissasi tulee olla rekisteriseloste sekä tietosuoja ilmoitus.

Felicity teemassa pidän erityisesti sivupalkista. Eri elementit on eroteltu kauniisti himmeillä laatikoilla, jolloin sivupalkkia on helpompi hahmottaa. 

Tämä teema on Ashleigh kanssa saman hintainen 17,25 €, mikä johtuu responsiivisesta asettelusta. Klikkaamalla kuvaa pääset näkemään lisää ja katsomaan, miltä teema näyttää livenä. 


5 | Jemma

Jemma teema onkin mielenkiintoinen kokonaisuus. Näistä viidestä teemasta se on arvokkain mutta syystä. Se on responsiivinen JA saat yhdistettyä siihen kauniisti affiliatetuotteita. Tämä teema sopii mielestäni parhaiten muoti-, kauneus- ja fitness-bloggaajille. Mutta myös muut bloggaajat hyötyvät tästä teemasta. Varsinkin, jos sinulla on selkeä rajaus blogissa ja esittelet blogin aiheeseen liittyviä affiliatetuotteita.

Jemma-teemassa otsikon alapuolella on yhden postauksen nosto, joka vaihtuu. Toisin kuin Felicityssa, tässä teemassa pääset nostamaan kolme sivua lukijalle nähtäväksi. Esimerkiksi voit ohjata lukijaa tutustumaan sinuun enemmän, katsomaan sinun suosittelemat tuotteet sekä ottamaan yhteyttä. 

Postaukset on esitelty kauniisti allekain. Jokaisesta postauksesta on kuva ja lyhyt katkelma postauksen alusta. Tällä tavalla lukija pääsee selaamaan enemmän postauksia samalla kertaa ja valitsemaan sieltä itseään eniten kiinnostavat.


Tämä teema on näistä viidestä arvokkain, sen hinta on 25,85 €, mikä selittyy responsiivisella asettelulla sekä "kaupalla". Mutta uskon vahvasti, että tämän teeman ansiosta sinun on mahdollisuus tehdä hyvin rahaa affiliatemarkkinoinnilla. 

Klikkaamalla kuvaa pääset tutustumaan ja lukemaan lisää teemasta.


Mikä näistä teemoista on sinun suosikkisi?


** Tämä postaus sisältää affiliatelinkkejä. Linkin klikkaaminen ei aiheuta sinulle kuluja eikä minulle tuloja, joten voit rauhassa tutustua näihin teemoihin ja miettiä hankintaa niin pitkään kuin tarvitset. Mikäli päädyt hankkimaan jonkin teeman linkkini kautta, saan siitä pienen komission. **





Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!