Kuinka monta postausta kannattaa julkaista, ennen kuin blogista kertoo muille?


Miten paljon postauksia kannattaa julkaista, ennen kuin blogista kertoo muille? Noh, täydellistä vastausta tähän ei ole ja tähän hieman jo viittasin aikaisemmassa postauksessa. Mutta suosittelen lämpimästi että kirjoitat ja julkaiset rauhassa 10 blogipostausta ennen kuin kerrot blogista muille.

Monet luulevat, että kun ensimmäisen postauksen julkaisee, kaikki tietävät blogista. Mutta näin se ei mene. Toki aina on mahdollista, että joku löytää tiensä sattumalta ihka uuteen blogiin. Mutta suurin osa lukijoistasi tietää blogista vasta siinä vaiheessa, kun alat jakamaan postauksia someen.





Olethan pitkäjänteinen ja kärsivällinen


Monet pettyvät, kun he eivät saa ensimmäiselle postaukselle lukijoita. Valitettavasti markkinointi on pitkäjänteistä puuhaa. Itsensä "läpilyönti" vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä.

Itseäni ärsyttää sellaiset postaukset, joissa kysellään "Miksi teitä ei kiinnosta lukea mun blogia?" Kyse ei välttämättä ole siitä, etteikö kiinnosta, mutta jos huomaan vasta nyt ensimmäisen kerran tämän bloggaajan postauksen, minusta tuntuu hölmöltä. Ihan kuin olisin tehnyt jotain väärin. Eli vika olisi minussa, kun en ollut löytänyt blogia aikaisemmin.

Tällaista fiilistä tuskin kukaan haluaa lukijoilleen antaa.

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!