Miksi kommenttia ei julkaistu?


Oletko koskaan kiinnittänyt huomiota siihen, että mielestäsi asiallista kommenttia ei kuitenkaan julkaistu? Onko sinulla mielipidettä, miksi kommenttia ei julkaistu?

Itse seuraan varsinaisen blogini kommentointia aktiivisesti. Poistan kommentit, jotka tulkitsen kiusaamiseksi. Rakentavaa kritiikkiä osaan ottaa vastaan mutta toivon myös, että kritiikin lisäksi kommentin antaja ehdottaisi vaihtoehtoista tapaa toimia.

Jos kommenttia ei julkaista, hyvin suurella todennäköisyydellä kyse on silloin siitä, että bloggaaja ei halua minkään "pilaavan" blogin kiiltokuvamaista pintaa. Taustalla voi olla pelko, että täydellisen mielikuvan rikkoutuminen karkottaisi lukijat.

Mutta henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että kannattaa näyttää olevansa ihminen ja inhimillinen. Virheiden tekemistä ei tarvitse pelätä vaan niitä kannattaa tehdä. Se, miten kerrot virheestä, kertoo paljon sinusta.

Itse harkitsen ja kirjoitan tarkkaan sellaisista virheistä, joilla voi olla vaikutusta esimerkiksi liiketoimintaan tai yhteistyötön muiden kanssa.

Mielestäni ketään ei saa tarpeettomasti mollata ja kaataa pahaa oloa muiden niskaan. Tapa, jolla kommentoit, otat kommentteja vastaan ja vastaat niihin, rakentaa sinun mainettasi ja brändiäsi.

Millaisen maineen ja brändin sinä haluat?

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!