Miten pitkään täytyy blogata, jotta voi "menestyä"?


Menestyksen mittaaminen on aina haastavaa. Ensin täytyy määritellä, mitä menestys tarkoittaa itselle. Vasta sen jälkeen voidaan määritellä mittarit, eli päättää, mistä tietää, että on saavuttanut menestyksen.

Jollekin ihmiselle menestys voi tarkoittaa 1500 € kuukausituloa bloggaamalla. Jollekin toiselle se tarkoittaa 15000 yksilöllistä kävijää blogissa joka kuukausi. Kolmas voi määritellä, että menestys tarkoittaa, kuinka paljon hänellä on seuraajia somessa.





Kun tiedät, mitä menestys tarkoittaa sinulle ja miten mittaat menestystä, seuraava askel onkin tehdä suunnitelma, miten saavutat sen. Mitä suurempi tavoite, eli menestys, sitä enemmän sille on varattava aikaa.

Olisi mahtavaa, jos meidät "bongattaisiin" sattumalta ja menestyisimme yhdessä yössä. Mutta sitä harvoin tapahtuu. Siksi esimerkiksi minä otan menestyksen ja sen saavuttamisen omiin käsiin ja teen ahkerasti töitä menestyksen eteen. Tällä tavalla minä itse olen vastuussa niistä tuloksista joita saan, enkä olen kenenkään muun "armoilla".
Follow my blog with Bloglovin

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!